tirsdag den 1. april 2008

Drømmefyren

Hele sidste uge, drømte jeg hver nat om en lille, sød dreng. Nogen nætter var han omkring 2 år og andre nætter var han lidt ældre. I min drøm var der overhovedet ingen tvivl om, at det var en dreng, som jeg elskede meget højt, men jeg vidste også at han ikke var min. Hvis han er, ved jeg ikke, men han er noget af det sødeste jeg har set længe. Jeg har naturligvis tænkt på, om det er Silas, men jeg er ikke sikker?? Men hvorom alting er, har jeg nu strikket nogle huer til min lille drømme-fyr, så han ikke får kolde ører, og han skal naturligvis have noget at vælge imellem, så jeg har strikket et par stykker (hvis I ikke fortæller ham det, så er det også lidt for at få bund i alle mine strømpegarns-rester). Han må gerne dukke op igen, så jeg kan give ham hans huer (ellers må en anden een få dem)
Hvis jeg bare vidste hvordan, ville jeg også strikke denne søde trøje til min drømme-fyr, og hvis den fandtes i min størrelse, hville jeg også strikke een til mig selv, for jeg er pjattet med den. Hvad jeg overhovedet ikke er pjattet med, er calorimetri. Jeg forsøgte et par gange, talte og talte, vendte og drejede for derefter at hive alle maskerne af med et hidsigt ryk! Bare vent! Én dag skal jeg nok overvinde dig, Calorimetri, for så svær er du altså overhovedet ikke, og jeg har brug for dig. Nogen andre, får brug for en ny seng. Jeg vælger at tænke, at der nok ikke har været alkohol og cigaretter indblandet i dette, og da jeg jo bor i en lille by, ved jeg, at der ikke er sket noget alvorligt (ingen storbrand med dødsofre o.)lign, Jeg vælger at tro, at der har har fundet noget hed og brandvarmt elskov sted..Der er har været høj, høøøøj sol og luften har været mild og

"inderlig jeg længes efter vår, men vintren trænges...."

Jan og Laura kørte på vores snescooter, sammen med Jesper ind til Jesper og Christines hytter, for at hente nogle ting. De havde en god tur og de var glade og tilfredse, da de kom hjem kl 19. Vi har en sød pige logerende, som skal deltage i ACR. Hun kom i går, og det er hyggeligt at have hende hos os. Vi glæder os naturligvis til at følge hende i løbet, der varer fra fredag til søndag.

Behøver jeg at fortælle, at jeg nød min dag..især min morgen i morges?? Det var fedt, at kunne sove en hel time længere, og jeg nød, at jeg kunne holde pauser hele to gange i dag, og jeg nød, at jeg ikke skulle tage det store overordnede ansvar eller svare på svære spørgsmål. Og nu synker solen ned i horisonten i et brag af farver, og jeg kan starte på en ny hue til min drømmefyr.

5 kommentarer:

 1. Calorimetri - sådan en har jeg lavet.Men de der søde huer,hvor i verden har du fundet dem? Jeg skal nemlig være Mormor til oktober så der skal strikkes småting nu.Om vi glæder os? Det er ikke ordet!

  SvarSlet
 2. Se her,Gitte.. jeg lagt opskrift og link ud i dette indlæg: Den er altså bare så sød den hue, og hvis du strikker den på runpind eller strømpepinde, slipper du for at sy sammen til sidst. http://dortheivalo.blogspot.com/2007/10/djvlehue-som-lovet.html

  SvarSlet
 3. Bøvler du rundt i opskriften (pandbånd) eller er der noget du gerne vil have hjælp til?

  Efter min mening er der alt, alt for meget under armene på den "søde trøje" men jeg gir dig ret i den ser sød ud, men ofte er det pga. garnet.
  Lea Poulsen.

  SvarSlet
 4. Hej Lea.. Jeg bøvler rundt og kludrer i det. Det handler (vistnok) om, at jeg skal tage mig sammen og læse, hvad der står i opskriften...men hvis det går galt igen, så lyder det som om, at jeg kan hente hjælp hos dig :-)???

  SvarSlet
 5. Ja, det kan jeg.
  Lea Poulsen.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.