mandag den 11. februar 2008

Svineri

Dette indlæg burde jeg have lagt ud i min brokkeblog, men nu får I den altså her!Jeg kan blive, og blev så harm, forarget og stødt over, at der også nu her i Grønland sidder mennesker, der skal gøre sig interessante på andre folks ulykke. Jeg håber virkelig at sådanne folk på een eller anden måde får noget hjælp, så de fremover kan skabe sig noget spænding i deres tilværelse, der ikke inkluderer andre folks ulykke eller på anden måde kan krænke andre. Vi bor kun godt og vel 50.000 mennesker i Grønland, og vi kender mere eller mindre hinanden, så vores takt og tone overfor hinanden skal også være tilpasset forholdene. Jeg mener ikke, at vi skal dække over hinanden, hvis vi begår ulovligheder, men vi skal kunne færdes frit, kunne sige vores mening, have vores egen religion uden at nogen sværter os til eller uden vores viden, misbruger vores gode navn og rygte. Internettet er en fantastisk opfindelse, som åbner en masse muligheder, men at lægge beskidte, voldelige og pornografiske ting ud af andre uden deres vidende, dét er simpelthen for lavt, beskidt, uetisk og umoralsk. ØV!! Jeg håber, at han hurtigst muligt får lukket sin hjemmeside med de beskidte ting, og hvis lysten til at lave hjemmesider fortsat er der, burde han finde et arbejde, hvor han kan få den lyst styrret. Maniitsoq har en smuk natur,som han passende kunne skildre på grønlandsk, hvis han mener, at der mangles hjemmesider på grønlandsk fx. (Der findes spændende og interessante hjemmesider fra Maniitsoq skrevet på dansk, og hvor der er fantastiske billeder af området. Han kunne jo passende gøre det samme, men bare på grønlandsk. Se de spændende hjemmesider fra Maniitsoq her og her og her og her og her og her)

2 kommentarer:

 1. har heldigvis ikke set det indlæg (undtagen det klip på din blog). men ja det er sørgeligt at nogle mennesker kan finde behag i at filme og udsende andre folks lidelser. DESVÆRRE sker den slags stadigvæk alle vegne, og måske især nu hvor man fotograferer med mobilen mens et eller andet sker.
  det er f..... uhyggeligt.
  den side du refererer til er fra 2005, så man må da håbe at den er blevet lukket,ellers så send den til en eller anden myndighed.
  de andre sider du henviser til virker gode med både billeder og lidt hverdagsliv.

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt forstå du er harm,over det du ser og læser. Jeg har ikke læst inlæget, men jeg tror det du siger. Jeg aldrig forstået, at man skal træde på mennerske, der har det svært, i stedet for at hjælpe dem.Ja du har ret i at internettet er godt, når det bliv brugt på en ordenlig måde.
  Jeg har kikket hjmmesiderne fra Maniitsoq ind som(favoritter)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.