mandag den 4. februar 2008

Hovedstaden

Så er jeg vel ankommet til hovedstaden, som tidligere sagt er storbyer ikke noget for mig men det er da inspirerende og sjovt for en kort stund. Flyveren var forsinket, så der var mørkt og alt var lukket, da vi endelig ankom byen. En gammel veninde, skal med på det samme kursus som mig, så vi har rigtig fået opdateret sladder, familieliv, arbejdsliv og meget, meget mere. Jeg har fået værelset ud til gaden, og det kan jeg kun glæde mig helt vildt over...jubiii! Sidste gang havde jeg værelse udt itl gården. Det var f... trist. Jeg håber, at få lidt til at gå i forretninger og slide lidt på dankortet, og det må da meget gerne være garn,, lækre klude og lignende der ryger ned i kufferten. Skønt. Imorgen starter kurset, og det bliver også spændende.

3 kommentarer:

 1. Hernede fra den grønne og meget regnvåde vinter ser det altså rigtig hyggeligt ud! Håber du får nogle gode dage - storby eller ej :-)

  SvarSlet
 2. Hejsa derhjemme. Anede ikke at du var taget til Nuuk. Kunne godt selv bruge et par dage i Nuuk med gamle veninder mv. Nyd det nu og hils omkring dig.
  Knus fra Dudi

  SvarSlet
 3. Nej, jeg har heller ikke ligefrem glædet mig til at komme afsted. Det virkede så uoverkommeligt, og jeg føler/følte at det var endnu en uoverkommmelig opgave,men nu hvor jeg er her, er det såmænd fint nok, selvom jeg stadig hellere ville være hjemme. Jeg er hjemmefødning så det gør noget, selvom jeg ikke lige er født i Sisimiut, kun i hjerte og sjæl. Hils dine dejlige unger, Dudi

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.