fredag den 8. februar 2008

Farvel Nuuk

Dagen er knap slut, men det føles som om jeg har gennemlevet flere årtier i dag. Der var så koldt, så koldt i morges i Nuuk. -24 og en god vind, som føg ind under huden og frøs tankerne fast til stillestående billeder. Puha! Jeg nåede over og hilse på en gammel kollega, inden turen gik ud til lufthavnen, hvor flyveren var forsinket og forsinkelsen gentog sig et par gange yderligere inden jeg kunne sætte mig ind i flyveren. Fra Nuuk over Maniitsoq og hele vejen hjem var der hvidt, hvidt hvidt. Havet er ved at fryse fuldstændigt til, og det er mange, mange år siden, det sidst er sket. Når jeg flyver til Sisimiut kan jeg som regel finde ud af, hvor langt der er endnu, da fjeldene, øerne under os og landskabet er genkendeligt, men i dag, var det stort set umuligt for mig, for alt var bare hvidt. Og koldt var der også at komme hjem, men heldigvis blev jeg modtaget med varme og kram af mine dejlige piger. Udenfor i Sisimiut, er der bestemt ingen varme.

8 kommentarer:

 1. Nåh, når jeg alligevel så tit sidder og kikker på din blog, kan jeg jo ligeså godt lægge en hilsen her. Hold da op, hvor er det koldt hos dig, her i Nakskov er foråret i fuld gang, men ikke så klart i vejret.
  God ferie.
  Lea.

  SvarSlet
 2. Hvordan kan man hold til den kulde ud?I morgen tager vi på ferie i Hvalpsund i vores sommerhus med 2børnebørn.Så vi skal hygge.

  SvarSlet
 3. Der er 10+grader i danmark morgen

  SvarSlet
 4. Tak for de mange smukke billeder du viser..Skønt at se den smukke natur i har på Grønland - Og det flotte strik du laver:-)

  SvarSlet
 5. I skal altså have mere gang i jeres radiatorer, det er ikke meget med kun 16 grader indendørs ;o)

  SvarSlet
 6. Det er godt nok koldt oppe hos dig:-) Men måske er det et godt tegn? Isbjørnene har jo brug for isen på havet. Det duer jo ikke med Costa del Nuuk, vel.

  SvarSlet
 7. Lena, vores termometer står op ad vores kolde vindue..Der er en smule varmere inde i rummet, men vi kommer ud til jer i aften og varmer os med chilirejer.. Kulden er heldigvis til at holde ud, for luften er tør. Den bider, ja! men er man ordentligt klædt på i fx. hjemmestrik og isolerende dun, er det faktisk dejligt og smukt

  SvarSlet
 8. Brrr
  Det ser godt nok koldt ud.
  Det er da godt du har sådan et veludviklet talent for at strikke, så i alle kan holde varmen.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.