tirsdag den 22. januar 2008

stadig Mille

Iflg. ekstrabladet var det årets tristeste dag i går. Derfor var der al mulig grund til at teste hvilket luksusdyr jeg i virkeligheden er. (Ganske rigtigt gættet: jeg er den magelige type) Der er mørkt og trist, koldt og lang tid til, det igen er sommer og sejlvejr...Gid jeg kunne se denne udstilling, men ak! Men! jeg er næsten færdig med det ene ærme til Mille. Nu mangler jeg kun 1 ærme og bærestykket inden jeg kan komme i den (og blive et nyt og bedre menneske) og jeg er halvvejs igennem de undervisningsrapporter, jeg skal være færdige med inden fredag, og terminsprøverne er slut på fredag, så der kun er alm. vikarskema lægning, undervisning, biblioteket og næsten normale tilstande!? (Ja, jeg er stadig fg. viceinspektør, og det er bestemt ikke fordi jeg synes det er sjovt.Jeg synes ikke det er sjovt, at skulle stå til ansvar og alt det der. Jeg kan meget bedre lide at passe på mig selv, mine børn, være samme med min mand, og passe mine interesser. Ambitioner har jeg masser af, bare ikke på arb. De ligger i hjemmet!) Hmm, jeg strikker videre og glæder mig til at iføre mig luksus garnet, Mille er strikket i, og farverne er dejlige,- dem tror jeg ikke, jeg fortryder, at jeg har valgt. (P.S Jeg skynder mig, Katrine, så jeg kan komme igang med dine håndledsvarmere. Jeg har overhovedet ikke glemt dig)

5 kommentarer:

 1. sjov test.kan man også se de andre svarmulighedder ? Mille har en flot farve og om det så er været eller blusen som gør dèt, så ender det jo nok med at blive forår engang.
  Hvordan går det med dine bluser ? og endnu engang hvordan kan jeg bestille nogen af dine håndledsvarmere ?
  (Jeg kan skrive min adresse på din mail og du kan sende dem til mig på efterkrav en idè eller har du en netbank jeg kan betale ind på ?)
  hav en god dag.

  SvarSlet
 2. Her regner det, jeg kunne godt ønske mig noget sne til (børnene)jeg selv kunne tænke mig at gå i hi, til sommer.Det regnfulde vær er ikke mig.

  SvarSlet
 3. Dorthe. Jeg kan ligesom forstå, at du er meget interesseret i mine håndledsvarmere ;-) Jeg skal igang med at strikke nogen til min kusines datter, når jeg har strikket min bluse færdig. Jeg kan strikke et par til dig også og så kan vi snakke om pris og fragt olign.? Men som sagt er der lige nogle andre ting først...?!)

  SvarSlet
 4. Ja -ja det er da helt i orden ,de er bare så flotte dem du allerede har strikket ,og du må snart have ret mange par, men jeg venter gerne.....
  Slangerup ligger i Nordsjælland i mellem Hillerød og Frederikssund, det er en meget lille, men meget hyggelig by. Jeg er dog født og opvokset i Roskilde.
  Kan du have det godt.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.