tirsdag den 29. januar 2008

Præmieoverrækkelse

Så er afstemningen overstået..i virkeligheden var det jo ikke et emne, man kunne stemme om, da det jo var kolde facts, der her var tale om, i bogstav'ligste forstand (hæ, hæ) og (Dorthe! Ikke hovere, ikke hovere!) hvem havde ret? Det havde jeg! (Direkte hentet fra Wikipedia)

"Fimbulvinter er i den nordiske mytologi en tre år lang vinter, der skal varsle ragnarok. På middelalder-dansk og svensk : Fimbulvintr, på middelalder-norsk og islandsk:Fimbulvetr, navnet betyder "stor vinter". I nordisk religion er fimbulvinteren indledningen til verdens undergang; tre vintre i træk, uden sommer i mellem, hvor sneen vil falde fra alle verdens hjørner, skal komme. I denne tid vil der være krig, og bror vil dræbe bror. De eneste mennesker, der vil overleve denne vinter er Liv og Livtrase, da de vil skjule sig i Hoddmimes skov. I Sverige og Norge kan fimbulvinter også bruges som betegnelse for en usædvanlig lang og streng vinter med meget sne."

Jeg delte naturligvis min gevinst med resten af familien, og dét næsten uden at hovere..

3 kommentarer:

 1. der er et ordsprog der siger."hovmod står forfad"så pas på Dorthe

  SvarSlet
 2. øh.. det er også det jeg gør.. altså passer på, men giv mig ret! Det er så fristende og jeg har lyst til at skrige "hvad sagde jeg, hvad sagde jeg"! Men jeg gør det næsten ikke ;-) Det er så sjældent jeg vædder og når jeg endelig gør det, taber jeg næsten altid, og nu havde jeg for engang skyld ret..Undskyld

  SvarSlet
 3. Håber dine velfortjente p-tærter smagte godt. og håber ikke at din fimbulvinter varer i 3år!
  Men når du deler præmien, så har familien nok ikke noget mod et væddemål en anden gang.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.