onsdag den 16. januar 2008

Mappedyr

YES! Der er to ting, der er lykkedes for mig i dag (ja, ja lidt har jo også ret i disse hårde tider) Jeg skulle finde en sjals-opskrift til een af mine bekendte, og pludselig havde jeg fundet en kasse med plastik-lommer frem, en tom og meget støvet mappe og alle mine strikopskrifter frem. Og her en ½ time efter, er alle mine opskrifter lagt fint ind i mappen, sorteret efter genre og jeg mangler kun skilleblade. Klapsalver til mig!
Og min darling er født med en lille skønhedsfejl (vista) som jeg ikke er alt for glad for, men min far, som jeg næste uden at prale med, er een af de dygtigste (som jeg kender, ihvertfald) har set lidt på sagen.Vista sidder stadig i min darling (ville have haft xp) men er nu betydeligt hurtigere og kører nu tilsyneladende uden problemer. (mine forskellige indbyggede alarmcentraler og virusbekæmpere og lign, har heller ikke gjort darlingen godt hvad hastighed angår...men hvad ved jeg om det??) Og jeg har selv installeret forskellige ting med hjælp over telefonen til min far. Klapsalver til min far (og lidt til mig)

2 kommentarer:

 1. Hej Dorthe
  Jeg har tilladt mig at gi dig en YouMakeMyDay-Award på min blog.
  Tak for din positive blog med de smukke billeder.

  SvarSlet
 2. Hej DortheI.du har fuldt ud fortjent den award du er blevet tildelt. du får også èn fra mig selvom jeg ikke har nogen blog, men menigen og viljen er god nok.
  Jeg syntes stadig at din side er pragtfuld at besøge.
  Generelt er vi mennesker ikke særligt gode til at rose hinanden, det virker nok lidt forkert, og hvis man endelig bliver rost ,så vèd man ikke om man skal tro på det. Men stor ros til dig, for dine billeder, dit gode menneskesyn,din evne til at formidle selv de mest hverdagsagtige ting på en levende måde så man bare ikke kan undgå at huske da man selv var i en ligende situation (som tanden f.eks.)
  og ikke mindst for dine flotte strikkekreationer.

  ps. kan du virkelig sætte alle dine opskrifter ind på ½ time ? mig ville det nok tage et par uger. Tilgengæld har jeg også en mappe til kortærmede,en til sweaters,en til trøjer/jakker osv.Så måske er det mig der bør sortere lidt?
  Kan du have en god dag.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.