tirsdag den 29. januar 2008

Færdig Mille

Så oprandt dagen, hvor Mille kunne pilles af pindene. Den passer i størrelsen, og farverne er dejlige (syn's jeg) og garnet er bare lækkert. Nu ligger den til tørre, for jeg har vasket den og der var MEGET overskudsfarve. Og jeg skal bestemt ikke bruge hvid BH under (eller så skal jeg ihvertfald have en mørk/brun top under, for det hvide skinner svagt igennem) Jeg glæder mig til den er tør og jeg kan flytte ind i den.

Jeg glæder mig til at bruge den til et par cowboybukser, et par lyse bukser eller mine brune Signal-bukser. Jeg bliver vel i grunden nødt til strikke et par håndledsvarmere, der passer til (fnis) Nu kan jeg gå i gang med to par håndledsvarmere, hvor modtagerene (vist) venter spændt.

13 kommentarer:

 1. Den er rigtig flot--dejlige farver --og den klæder dig
  VH
  Helle

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare blevet flot, din Mille, jeg har ikke før set den strikket med så markant en rillefarve, men det er da super godt.

  Min Sophie, der jo er uddannet i tøjbutik, siger, at en hudfarvet eller sådan beige-agtig BH er god under tøj, der er lidt gennemsigtigt.
  Ikke sådan en kedelig kødpølsefarvet mormor-bh, men en af de moderne, der har sådan et brunligt skær ;-)

  Jeg tror altså at jeg må ha' gang i en Mille...

  Og så er jeg VILDT misundelig på jeres vilde vintervejr!!!

  SvarSlet
 3. Så flott din MILLE ble. Og nydelige fargene til deg.

  Gratulerer med så flott genser!
  Hilsen Heidi/kattemor,Norge

  SvarSlet
 4. Hej.
  Jeg kan godt forstå du glælder dig til at flytte ind... den ser rigtig god ud, bærestykket sidder bare helt perfekt.
  Hilsen
  Susan

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare flot, og den klæder dig fantastisk. Jeg kunne også tænke mig en sådan, men jeg er ikke så slank, som du er, så jeg må nok styre mig !!
  hilsen fra regnvåde Frederiksberg og Anita Bruno

  SvarSlet
 6. Wauw, hvor er din Mille blevet flot... Tillykke med den - jeg kan godt forstå, at du glæder dig til at flytte ind i den... og farverne... mums.. flotte :-)

  Øh, kunne du ikke lige sende lidt af den sne sydover til Malmö - her er simpelthen bare SÅ koldt, vådt og tåget - rigtigt strikkevejr :-)
  Knus fra PiaT

  SvarSlet
 7. Den er rigtig flot! Sådan en ville jeg gerne have :)

  SvarSlet
 8. Den er bare så smuk, og du ser bare drøn-godt ud i den!!! Jeg kan godt forstå, hvis den er en yndling.
  Især elsker jeg kontrasten mellem den orange og den brune, det er smadder flot!

  Kh Karen S

  SvarSlet
 9. Tillykke med Mille - den er meget smuk. Min Mille-top ligger bare i kurven og venter på at jeg kaster mig over den igen....må ske snart.
  :-) Britt

  SvarSlet
 10. Hvor er den flot, og det ser rigtig godt ud med de 2 farver.
  Nu sidder jeg her her og bliver så misundelig, og kan allerede nu fornemme, hvor det bærer henad. Jeg må til Århus, sparegrisen til garn skal slagtes !

  SvarSlet
 11. Tak allesammen. Jeg kunne blive helt afhængig af al den smiger og ros. Jeg må igang med at strikke noget tilsvarende flot, hmm det er dejligt. Tak. :O)

  SvarSlet
 12. øh, forresten, så er det altså ikke så dejligt med al den vinter i så lang tid. Mørke og kulde. I må godt få noget af det alt sammen. Jeg glæder mig til april-maj, hvor solen skinner døgnet rundt og der næsten ingen kulde er, og vi kan køre ud med snescooteren/hundeslæden og slikke sol og høre sneen tø. Jo ældre jeg bliver, jo sværere er det at leve med/i mørket og kulden.

  SvarSlet
 13. Mille er blevet superflot, det var en god idè at sætte ærmer på. Så er det jo spændende hvornår dit "nye" liv starter.

  Og jeg er måske en af dem der venter ...(tag det roligt,nu driller jeg bare)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.