torsdag den 20. december 2007

Danmark, nu kommer jeg!

Rejsefeber er bestemt ikke noget jeg lider af, men jeg glæder mig til at se mine piger igen. Om 20 timer, hvis alt går efter planen er sammen med dem. Jeg har pakket, men aldrig i mit /rejse) liv har jeg pakket så sjusket.. Jeg aner ikke, hvad jeg skal tage med, hvor koldt der er osv osv, og der skal jo være noget til højtiderne og kirkegangen, men altså...jeg kan jo ikke medbringe hele min garderobe, selvom den er katastrofalt lille ;-) Det er ca. 12 år siden jeg holdt jul i Danmark første gang og jeg har ikke gjort det siden, så det bliver også lidt mærkeligt. Jeg har kun holdt jul 3 gange uden mine forældre, så det bliver også lidt underligt. Det kan være at jeg er ved at være voksen?? Nej..for jeg har ikke engang fået mine egne juletraditioner endnu, så helt fuldmoden voksen kan jeg ikke være?! Hundene fik lidt ekstra omsorg og jeg talte med hver enkelt og ønskede dem en god jul, og hvalpen, som jeg har været så bange for, var døende, går stadig omkring. Den er ikke frisk, men den viser da interesse for maden..ikke at den spiser ret meget, men det er da gode tegn. Jeg krydser fingre for den og håber, at der bliver holdt en hånd over den... Underligt at tænke på, at næste gang jeg skriver er jeg 4000 km væk herfra. Pas godt på jer selv og kryds fingre for, at jeg når frem til mine unger.

4 kommentarer:

 1. Her i det syddanske er der gråt snaskevejr og temperaturen ligger ved de -3 til +5 grader.Og så er her ingen vind for tiden - underligt.Eller sagt på en anden måde : uden overtøj så er her KOLDT!! Med overtøj,ja,så driver sveden.
  God tur du!Husk lige at tage sne og julemand med herned;-)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er blevet fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 3. Her er ikke så koldt som der hvor du er. Så du må gerne tage lidt kulde og sne med herned. Det trænger vi til i stedet for dette tunge og triste vejr vi har i øjeblikket.
  KH Lise

  SvarSlet
 4. Som en af dine mange flittigt besøgende, men samtidig sjældent kommenterende, ja så skal du og din familie bare lige have alle mine bedste juleønsker, de skrevet fra Midtlolland...

  anjoe glæder sig til dine, dortheivalo's, kommende skriverier i det kommende år ;-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.