mandag den 5. november 2007

Klovn

Der har ved Gud ikke være noget at grine af i dag.. Alene på (kontor)-pinden samtidig med at jeg skulle forsøge at fungere som lærer og skolebibliotekar. Blev nødt til at prioritere, tage det akutte først, forsøge at holde humøret oppe, og galden nede, skruen i vandet og fanen højt. Men faldt omkuld, og var mere eller mindre livløs og uden for enhver rækkevidde, da jeg kom hjem idag efter kl 16.00. Var fuldkommen og aldeles væk i 45 minutter, hvorefter jeg vaklede ud under bruseren, og kunne lidt igen. Hvis jeg vidste, at jeg kunne holde det overfor mig selv, ville jeg love aldrig mere at være flink og hjælpsom igen, men jeg ved, at når det brænder på i mine omgivelser, er jeg en af de første til at gribe en spand med vand, for at slukke ilden. Nogengange ville jeg altså ønske at jeg var typen, der flygtede (ikke fra Grønland ;-) )NOK OM DET! For hvis der ikke er noget at grine af, finder vi da bare noget! Og dét vidste Jan, at Jesper og Christine har! De har nemmerlig købt en ny dvd med "Klovn" JUBIII, så er der nemlig noget at grine af, OG min kære svigermor (jeg har nemlig en MEGET GOD een af slagsen!!!) har sendt den bog til mig, som jeg bestilte og købte over nettet (De ville ikke sende til Grønland, så jeg fik den tilsendt til deres adresse) og jeg glæder mig til den kommer! TAK Svigermor! Der er kun to dage til pigerne tager til Nuuk for at deltage i Grønlandsmesterskaberne i Taekwon-do. Som dagen nærmer sig bliver jeg mere og mere nervøs for at sende dem af sted...alene uden mig.. Hvordan skal det ikke gå, når de skal til Danmark uden mig..hvordan skal det gå mig?!

3 kommentarer:

 1. lillesøster Dudi06 november, 2007 17:53

  Jaaaaa klovn
  har også lige selv købt den sidste i samlingen af klovn. Nu har vi alle 4 sæsoner. Større lykkefølelse findes vel næppe.... De er bare så piiiinlige. Er flad af grin over dem. Sig til hvis du skal låne de andre sæsonner. Har også hele samlingen af Langt fra Las Vegas.... Høres. Hils derhjemme :-)

  SvarSlet
 2. jeps, det er dejligt. Vi har mulighed for låne begge serier. Fedt. Hils også drengene fra mig

  SvarSlet
 3. Dine opremsninger begrunder vel ganske godt, hvorfor du blev valgt til at varetage den ledige stilling! Godt at din familie kan få humøret peppet op ;-)

  Pøj, pøj med pigerne i dag...

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.