onsdag den 4. juli 2007

4.juli 2007

Idag er det Saras P.'s fødselsdag, og der har højst sandsynligt været noget i Rebildbakker; sikkert ikke pga Sara, men pga USA uafhængighedsdag. Jeg siger tillykke herfra til Sara. Vi brugte dagen i dag på at køre Jylland rundt.. måske ikke hele Jylland, selvom om det føltes sådan- kun nordvest delen, men vi var bl. a i den største landsbykirke i Danmark Vestervig kirke, og det var en oplevelse. Jeg får sådan en uimodståelig trang til at synge i sådanne bygninger, men har dog selvdisciplin nok til at holde inde både af hensyn til de andre tilstedeværende, men også af hensyn til mit ry og rygte.... Vi spiste frokost i det grønne; farmor havde pakket en lækker frokost kurv og det var så hyggeligt.

Vi var også en tur i Vejlerne og se det flotte og mangfoldige fugleliv. Vi sluttede af med at spise på restaurant, og nu sidder farfar ude å terassen og underholder med sin guitar og gode, danske fædrelandssange mm. Hyggeligt!
Og så skal vi da overhovedet ikke lægge skjul på, at vi har taget en masse billeder for at lære det nye kamera at kende. Den kan bl.a zoome temmeligt meget (x18) På det næste har jeg dog ikke brugt al zoomen, for ellers kunne jeg simpelthen kun få Saras ansigt med. Indtil videre er vi tilfredse.

1 kommentar:

  1. I've enjoyed looking at the beautiful collection of pictures that you have on your blog.

    Could you tell me a bit about the circular set of stones in this pictures?

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.