lørdag den 9. juni 2007

Intet nyt fra vest-fronten

Der har næsten ingen grænser været for, hvor mange forskellige oversprings-handlinger, der blev foretaget idag, for at slippe for at rydde op og gøre rent, men da mine forældre meldte deres snarlige ankomst til aftensmad, kom der pludselig gang i samtlige familiemedlemmer og Nilfisken. (snøft, snøft-Lenas støvsuger, blev afleveret idag.) Nu kan den egentlige rengøring måske udsættes i et par dage mere?! En overskydende roulade fra Lauras fødselsdag, som jeg havde lagt i fryseren, blev hevet op, og næsten som pr. automatik dukkede Jesper og Christine op (men havde fortalt om rouladen-planen), og vi havde en hyggelig aften. Idag havde vi dog en lidt anerledes oplevelse med Jesper, der røg ind i en akut, men voldsom livskrise, da hans fine bil punkterede. Ja, ja, selv de kendtes og de berømtes biler, kan skam punktere, men med lidt hjælp fik han både bil og humør tilbage ;-) Naturligvis blev der brygget en lille fortælling om Jespers trauma med Photo Story (musik: naturligvis af Leonard Cohen), som straks blev sendt til Jesper.. (om den så ødelagde hans nyfunde/genvundne humør, skal jeg ikke kunne sige noget om!)
JAN har til gengæld været flittig, og ryddet lidt op nede ved hundepladsen, da han alligevel skulle fodre hundene idag, så familiens samlede aktivitets-niveau har ikke ligget faretruende lavt idag.
SE BILLEDET: Der skulle hele to vel-uddannede maskin-ingenørere til at skifte det punkterede hjul (Men det gik godt alligevel ..fnis, fnis)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.