mandag den 30. april 2007

Håndledsvarmere i moskusuld

Så kan jeg vist godt "udgive" mit seneste strik: Håndledsvarmere i moskusuld og striber i hjemmespundet grønlandsk lam! De vejer 23 gram til sammen og strikket på pind nr. 2½.
Jeg er igang med et par futter, som skal valkes i vaskemaskine, men de er ikke særligt sjove at strikke, så spørgsmålet er om de nogensinde bliver færdige?? Mon ikke? Nu er jeg kommet til et punkt, hvor jeg ikke kan bestemme mig for, hvad jeg vil strikke. Jeg har noget superwash uld i en mærkelig mørkerød farve, men hvad det kan blive til, er svært at forestille sig lige nu. Desuden har jeg har jeg lidt andet garn også (øøøøhh, lidt??) så der er nok at tage af.. Solen er taget et andet sted hen og der er gråt og lidt råkoldt i dag. Aftenen byder på kinesermad, da det er Lars' sidste aften. Han skal rejse i morgen formiddag- tilbage til København. Imorgen har vi fri til middag, så det er en dag, man burde kunne overkomme.

2 kommentarer:

  1. jeg vil spørge om du kender til en opskrift med strikkedede vanter i moskusuld, jeg har 100gr enrådet garn, ialt 8oogr, er det nok, skal jeg evt komme en følgetråd i, har hør de godt kan blive lidt ude af facon uden følgetråd, håber på du har gode erfaringer:)

    SvarSlet
  2. du kan altid bruge drops / garnstudios opskrifter. Der kræves som sådan ikke specielle opskrifter til moskusuld, men du har ganske ret i at det giver sig rigtig rigtig meget go det bliver også hurtigt slidt

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.